Vasárnap reggel: Tegnap megittam egy csomó fekete teát (3dl lapsang souchong, 3dl english breakfast, 6dl assam) és 2 kv-t, úgyhogy pörögtem, mint egy zárlatos Bíró Ica. Most éppen a következő lapsangot szürcsölgetem, mert kelni kell és viva la coffein! Szerintem, ha most fedeznék fel, akkor simán betiltanák.

De nem ezért kezdtem bele ebbe a postba, hanem a tegnap este miatt. Örülten elvetemült jó volt! Nincs kedvem újabb fokozásokat kitalálni, de ez most nagyjából majdnem mindent vitt. Úgy érzem ezzel a BSG játékkal nagyon belenyúltak a készítők, mert már sokadjára is remek szórakozást nyújtott.

Kedd reggeli lecsapódás: BSG volt idáig a legjobb befektetés társas ügyben. Sorozat ismerete nélkül is egy jó játék, de a széria ismerőinek hozzáadja azt a pluszt az élményhez, amitől igazán kiváló lesz. Akármi volt a végkifejlet bennem mindig épült a feszültség és nem tudnám eldönteni, hogy melyik oldalon jobb állni.  Ha a játék elején Cylon leszel, akkor megnyugodva tudsz áskálódni az emberek ellen. De ha az alvó ügynök fázisban derül ki rólad, hogy Cylon vagy csak idáig nem tudtad magadról, akkor meg kell küzdened a morális válsággal is, hogy akikkel idáig vállvetve küzdöttél, azokat elárulnod. Van amikor könnyen megy, de nem mindig. Imádom magamat beleélni.

A szombat esti vendéglátásért köszönet Ennvirágéknak (finom volt a sali, még ilyet :D) és Tibi az assam felkerült a teás kívánság listámra, csak legközelebb nem 22:00-kor fogok nekiállni.

Szerző: falconup  2012.04.03. 08:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://husevovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr54353177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása