Szerintetek mi a legdühítőbb ami egy esküvőn vagy egy temetésen rendszeresen elő szokott fordulni? Igen az, megszólal egy telefon. Pénteken esküvőre voltunk hivatalosak barátnőmmel, amit relatííve szűk körben lett megtartva a Havihegyi templomban. Már a szertartás kezdete előtt feltűnt, hogy az aktuális plázapicsa felhozatal az extra magassarkú (járhatatlan) cipője és combja mellett más valamivel is áldozni akar a celebvillantások oltárán. A padsorra szépen felsorakoztatták maguk elé az aktuális okostelefon kínálat korlenyomatát. Persze a parasztnak arra nincs esze, ha már templomban van, akkor le is némíthatná! Á nem, és amikor kötelező jelleggel belecsörög a szertartásba az egyik telefon és még én is előkapom egy újabb ellenőrzésre a sajátomat, pedig biztosan tudom, hogy én lenémítottam. Természetesen ezután 5 perccel később a másik villogtatott szmártfón is nekiáll kalimpálni, mert észt nem osztanak a telefon mellé. Az biztos, hogy én a saját esküvőmön bejáratánál mindenkitől el fogom szedni a telefonját és majd a szertartás után visszakapja.


Még egy mellékzönge had engedtessék meg magamnak. Szintén esküvői szertartás. Ha van profi fotós és videós csapat, akkor arra is nyomatékosan meg fogom kérni a kedves meghívottjaimat, hogy ők a felvételt gyártók munkáját ne akadályozzák már azzal, hogy állandóan útban vannak, mert ők is meg akarják örökíteni az eseményt plusz még 63 pozícióból és az idegesítő zárhangcsipogásukkal belerondítanak a videóba és még ki is vakuzza a szememet. Majd a lagzin lehet durrogtatni a gépekkel csókolom, ott már senkit sem fog zavarni.

Szerző: falconup  2012.07.31. 09:25 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://husevovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr74688086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EnnVirág 2012.08.24. 22:37:41

Drága Bogaram!

Ha meghívtok, majd meglátom ;)
A jó profi fotós megoldja! Aztán majd látod "nem magatokat" is az esküvői fotókon, amit nem ő csinált! Jó lesz, hidd el nekem! ...persze a kioldást lehet némán is! ...esküvőt meg plázamacskák nélkül is! :)
süti beállítások módosítása