Arra kellett rájönnöm: van az az embertípus, akinek a mai világ hihhhetetlen ingeráradata sem elég. Ha nincs ilyen ember, akkor hamarosan lesz - jó sok -, mert majd az ear zoom reklám elhiteti sokakkal, hogy jobb lenne MINDENT hallani!

Tényleg? Nekem, személy szerint már az is sok(k), amit mostanában hallok, kütyü nélkül. A reklámban szereplő szituációk, melyek - ugyebár - azt hivatottak bebizonyítani, hogy SZÜKSÉGEM VAN egy ear zoomra, eleve abszurdak, esetleg egyenesen baromságok! Ráadásul kicsiny, abszolút intoleráns hazánkban teljesen valószínűtlenek: két srác "titokban" megdicséri egy napozó nő öltözékét, de ő mégis hallja (ear zoom). Hát, igen! Nem tehetek róla, de a mai serdülők dumái és embertársukhoz való hozzáállása jutott eszembe (tisztelet a kivételnek). Én inkább nem szeretném hallani azt, amit kütyü nélkül nem hallok! Sőt! Nem akarom homokba dugni a fejem, de egy anti-earzoom jól jönne! :)

Bár - azt hiszem -az a veszély fenyegetne, hogy szép lassan, de biztosan kitiltanék / kiszűretnék minden infót, s akkor mi maradna??? Az a néhány óra, amikor az életembe szándékosan beengedett, esetleg behívott emberek beszélnek hozzám. El kell merengenem azon, hogy ez mennyire lenne hülyeség részemről, avagy éppenséggel mennyire segítené egészségemet...

Szerző: EnnVirág  2012.07.20. 12:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://husevovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr754665032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása