Én tudom sajnálni a szegényeket, akik annyira lecsúsztak, hogy az utcán kell élniük és kéregetni. De mostanában egyesek annyira szemtelenek lettek, hogy az emberből minden jóérzést kiölnek, még az igazán rászoruló és a segítséget megérdemlő társaik iránt is. Az, hogy nem tudok végigmenni a belvároson anélkül, hogy le akarna valaki lejmolni, már sajnos megszokott ténnyé vált. És ha nem adsz neki pénzt akkor elküld melegebb éghajlatra...

A tegnapi eseten viszont nagyon felhúztam magamat. Kimentem barátnőm elé a buszvégre és amikor találkoztunk szokásosan üdvözöltük egymást: csók és ölelés. És %+@ߧ/ ezt a pillanatot választja és majdnem befurakodik közénk, hogy a mocskos borszagú pofájával megkérdezze......NINCS EGY KIS APRÓD?????

Nincs @%$ß÷!!!!!!

Szerző: falconup  2013.04.11. 07:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://husevovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr115216220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása